Marketing

Zoek je een sparringpartner voor marketingcommunicatie vraagstukken of wil je de marketingcommunicatie (tijdelijk) uitbesteden, neem dan contact op met Spinmarketing. Al meer dan 13 jaar zijn wij de helpende hand bij het ontwikkelen van marketingplannen, media inkoop, communicatiestrategieën, advertentiecampagnes en productintroducties.  

Public Relations

Met onze ervaring op het gebied van Public Relations weten we altijd de juiste insteek te vinden om pers enthousiast te maken en publiciteit te genereren. Een groot deel van het team van Spinmarketing werkte voorheen bij een omroep of uitgever en weet daarom als geen ander hoe redacties werken. Of het nu gaat om radio, tv, social, print of online, wij weten de juiste ingangen te vinden om de doelgroep te bereiken.

Altijd de juiste insteek om pers enthousiast te maken

Activatie

Ben je op zoek naar een activatie voor jouw merk? Heb je een nieuw product ontwikkeld en wil je jouw doelgroep hier graag kennis mee laten maken? Spinmarketing denkt graag mee van concept tot uitvoering om een unieke merkbeleving neer te zetten. Door onze hands on mentaliteit kunnen wij snel schakelen en onze resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat doelstellingen worden behaald.

Creatie

Om het plaatje helemaal compleet te maken, kunnen wij bij Spinmarketing ook zorgen voor krachtige en effectieve uitingen bij uw campagne voor online, social, print, out of home en radio-en tv-commercials. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van “een feed” voor Instagram, de huisstijl van de website, print advertenties, radio- en tv-commercials of radio- en tv-billboards. Tevens zijn wij specialist op het gebied van commercial adaptatie. Heeft u een commercial die u in het buitenland gebruikt en wilt aanpassen voor de Nederlandse markt, bij ons bent u bij het juiste adres.


Het team!

Ervaren eigenaar met een bewezen geschiedenis van werken in de media-, marketing- en reclame-industrie. Sterk gevoel voor ondernemerschap, professional, bedreven in marketingstrategie, creatie en activatie.
Ralph Heijnneman
Ralph HeijnnemanDirecteur
Gedreven projectleider met veel ervaring binnen verschillende media. Radio, print, events & online zijn voor Mariska bekend terrein. Wanneer ze haar tanden in jouw project zet, zal ze niet stoppen totdat alles perfect is.
Mariska Bekendam
Mariska Bekendam Projectmanager
Roy is onze online en social strateeg. Het opzetten van onlinecampagnes en het uitbouwen van jouw social kanalen tot effectieve communicatiekanalen is zijn specialiteit
Roy van Damme
Roy van Damme Social media strateeg
Enthousiaste en ervaren (social) redacteur die na een stage bij Spinmarketing gewoon niet meer weg ging. Dit mocht ook niet van onze klanten. Naast een vlotte pen, heeft vormgeving ook geen geheimen voor haar en is zij ook een echte regelneef.
Femke van Vuure
Femke van Vuure Redacteur/ projectcoördinator
Dennis is onze eigen spin in het web en ondersteunt het team op het gebied van traffic, offertes en administratie. Door zijn sales achtergrond is hij ook een specialist in het aansturen van promotieteams tijdens beurzen en evenementen.
Dennis van Rhee
Dennis van Rhee Sales & Marketingsupport
Previous
Next


Contact

Copyright © 2020 Spinmarketing – All Rights Reserved

Spinmarketing 
Van Cleeffkade 15  1431 BA, Aalsmeer

T: 023 711 45 25
E: info@spinmarketing.nl


Linkedin


Instagram


Facebook-f